Meikkiopastukseen yksin tai yhdessä

Tuntuuko että olet jämähtänyt tekemään meikkisi vanhoilla kaavoilla? Haluaisitko oppia tekemään itsellesi uutta ilmettä arkeen tai juhlaan? Meikkiopastuksessa käymme läpi omat haasteesi meikin teossa, ja suunnittelemme sinun aikatauluihisi ja menoihisi sopivan meikkityylin, jonka osaat toteuttaa kurssin jälkeen itse kotona.

Yksityisessä opastuksessa saat parhaat opit, kun voimme keskittyä vain sinuun :) Voimme esimerkiksi käydä läpi kuinka muutat arkimeikkisi juhlalliseksi, ja harjoitella muutamia eri tekniikoita ja katsoa omaan tyyliisi sopivia sävyjä.

Toisaalta ryhmänä on kiva tulla ja viettää samalla aikaa meikaten ammattilaisen opastuksella. Meikkiopastus ryhmälle on kiva toteuttaa vaikka työkavereiden tai tyttöjenillan merkeissä, katsotaan jokaiselle sopivat värit meikkivoiteista ja avustetaan niissä vaikeimmissa kohdissa. Tai vaihtoehtoisesti voitte valita yhteisen tyylin, jonka haluatte kaikki oppia ja teemme demon askel askeleelta kuinka onnistutte kotona. 

 

 

 

Lisätietoa

Meikkiopastukseen varataan aikaa noin 1,5-3 tuntia riippuen osallistujien määrästä sekä taidoista.

Tuo mukanasi oma meikkipussisi sekä mahdolliset siveltimet. Kurssilla voimme toteuttaa meikkiä omilla tuotteillasi, tai studiomme meikeillä :). Ainakin on kiva päästä katsomaan meikkipussisi sisältöä, ja miettiä tarvitseeko jotain tuotteita/sävyjä päivittää sinulle sopivimmiksi. Mieti valmiiksi mitä haluat oppia!

Mikäli sinulla/teillä on kosmetiikka- tai hajusteallergioita ilmoitathan niistä ennen tuloasi :)

 

 

Hinta

 Yksityinen meikkiopastus 160€

Kaksi osallistujaa 140€/hlö

Ryhmä (3 tai enemmän) 120€/hlö

+mahdolliset matkakulut


 

Olitpa sitten juhlien kuningatar tai katujen kuningas.