Hampaidenvalkaisu

Nuorenna ilmettä ja uskalla hymyillä! Hampaidenvalkaisu on helppo hoito, joka poistaa elämän aikana tulleita värjäymiä hampaiden pinnalta. Istut vain paikallasi ja annat LED valon tehdä työn. Suuhun asennetaan muotti, joka täytetään valkaisevalla geelillä. Geeli vaihdetaan hoidon aikana kolme kertaa. 

Käytössämme on CeroPro hampaidenvalkaisumenetelmä, joka ei aiheuta kipua tai vahingoita hampaiden kiillettä. Vaaleneminen tapahtuu natriumbikarbonaatin (sooda) sekä LED valon yhteisvaikutuksesta, ilman hankausta.

Hammaslääkärikäyntiä ei tarvita ennen valkaisuun tuloa, mutta pintapuhdistuksen jälkeen tehtävä valkaisu vaikuttaa paremmin. Mikäli sinulla on reikiä hymyalueella, suosittelemme paikkauttamaan ne valkaisun jälkeen. Näin paikkojen väri vastaa uuden hymysi sävyä :) 

 

 

 

Lisätietoa

Tuotteemme ei sisällä peroksidia ja on täysin kivuton toimenpide.

Vaikutus kestää hampaissa noin 1-5kk riippuen elintavoista (tupakointi, kahvin, teen ja punaviinin juonti yms.)

Parhaat tulokset saat, jos ylläpidät valkaisua ja käyt hoidossa muutaman kuukauden välein.

30 minuutin CeroPro-valkaisulla tulokset ovat melkein samat kuin 45:ssä minuutissa: hampaat valkaistuvat 2-9 astetta riippuen lähtötilanteesta. Mitä pidempään LED-valo vaikuttaa yhdessä geelin kanssa sitä pysyvämpi hoidon tulos on. Toisin sanoen 45 minuutin hoidon jälkeen hampaasi ovat vielä hieman vaaleammat ja tulokset näkyvät pidempään.

Ei vaalenna hammaspaikkoja.

Hoitoa ei tehdä raskaana oleville.

Alle 18 vuotiaat tarvitsevat vanhemman suostumuksen.

Hoidon jälkeen suosittelemme 24h "valkoista diettiä". Saat parhaat tulokset kun vältät kahvia, tupakkaa, punaviiniä, punajuurta sekä salmiakkia ja muita värjääviä ruokia ja juomia.

Pssst... onko sinulla oma kauneushoitola? Olemme CeroPro hampaidenvalkaisutekniikan maahantuojia, ota yhteyttä jos haluaisit alkaa tekemään itse valkaisuja hoitolassasi :)

 

 

Hinta

30 min 129€

45 min 139€

Tyytyväisyystakuu!

Mikäli hampaasi eivät vaalene yhtään, emme veloita sinulta mitään!


 

Olitpa sitten juhlien kuningatar tai katujen kuningas.