Pakollinen (?) esittäytyminen

Kirjoitettu 19. helmikuuta

 

Hola everybody! Päätettiin perustaa blogi. Tai oikeastaan ollaan mietitty tätä jo pidemmän aikaa, mutta nyt uusien nettisivujen yhteyteen se tuntui luontevalta.

 

Ihan ensimmäisenä on varmaan ihan kohteliasta esitellä itsensä ja mitä kaikkea on tullut tehtyä:

Valmistuin Cosmetica Norriksen meikkikoulusta keväällä 2011 ja sen jälkeen olen päässyt tekemään töitä kauneusalalla melko monipuolisesti.
Aloitin omien asiakkaiden parissa Espanjassa heti koulun jälkeen. Pääsin harjoittelemaan meikkien tekoa sekä ripsienpidennyksiä täällä asuville Suomalaisille ja tein töitä opiskelijahinnoilla. Pelkäsin, että juuri opitut taidot katoavat heti jos en pääse tekemään! Onneksi koulun omistaja Satu Ahonen oli kannustava, ja auttoi alkuun kun vain omaa motivaatiota löytyi tarpeeksi :) 

Seuraavaksi kuvioihin tuli hampaiden valkaisu. Madridin kauneusmessuilta bongasimme hampaidenvalkaisulaitteet, joilla aloin tehdä valkaisuja aluksi vain omille asiakkailleni täällä Espanjassa, mutta asiakkaidemme toiveesta aloimme maahantuoda CeroPro valkaisutekniikkaa myös Suomeen ja myydä lamppuja hoitoloille.

Muutin vuonna 2012 joulun alla takaisin Suomeen ja pääsin Make Up For Everin maahantuontiin töihin (oli muuten ihan superhieno fiilis kun sain sen työn!) ja toimin sielä myös ripsiteknikkona vähän yli vuoden verran.

Samalla tein myös omia asiakkaitani Porvoossa vuokratuolipaikalla, sekä satunnaisia mainoskuvaus ja meikkauskeikkoja siellä täällä. Koulutin myös uusia hampaidenvalkaisijoita alalle.

Yhtenä päivänä sain puhelun äidiltäni joka muutti urani täysin. Meille oli tarjottu Ben Nye ammattikosmetiikan maahantuontia.

 
 Minä ja äiti <3 

Minä ja äiti <3 

Uskomatonta tästä teki se, että olin tehnyt itselleni jonkin aikaa sitten aarrekartan, johon olin kirjoittanut unelmiani ja haaveillut tulevaisuudesta. Ja yksi näistä oli, että saisin työskennellä Ben Nye sarjan kanssa. Toisena unelmana oli, että pääsisin takaisin Espanjaan Cosmetica Norrikselle.

Nyt seitsemän vuoden jälkeen olen täällä. Teen Espanjasta käsin töitä Suomeen, maahantuomme Ben Nye sarjaa ja opetan Cosmetica Norriksen koulussa ja keikkailen aina kun ehdin.

Varokaa kuulkaa mitä unelmoitte!

(itselläni on kyllä jo seuraavat seitsemän unelmaa takataskussa...hehe)

 

Tänne kirjoitamme ultimaattiset meikkivinkit, yleisimmät virheet ja harhaluulot meikkaamisessa sekä vähän meikkaajan työstä ja yrittäjyydestä. Tai noh, ei nyt tehdä mitään lupauksia, ja jos joku aihe mietityttää niin kommentoi! 

Blogissa saattaa vierailla kirjoittamassa myös äitini Erja Parviainen sekä maskeeraaja Jere Sivonen. 

 

Toivon, että saat apua tuotteiden valintaan ja inspiraatiota meikkipöydän äärelle. Kirjoitan blogia täältä Espanjan auringon alta, eli vilahtaa sekin luultavasti teksteissäni, vähintään kuvien muodossa ;).

Tai ehkä mietit itse meikkaaja-maskeeraajan opintoja? Toivon, että osaan/osaamme avata myös työnkuvaa jonkin verran, vaikka hyvin laajalti tälle alalle voikin työelämässä sijoittua ja se mitä itse teen, ei välttämättä ole toisen maskeeraajan työnkuva ollenkaan. 

Terveisiä aurinkorannikolta, täällä on helmikuiset 18 astetta ja aurinko paistaa!

IMG_9185-EFFECTS.jpg
Lämpimästi tervetuloa blogiini, kiitos kun jaksoit lukea esittelyn ja aurinkoista päivää sulle <3

Besos y abrazos

Luna