_MG_4285_logo.jpg

Ben Nye meikkisarja hoitolaan

Haluaisitko omaan hoitolaasi sarjan, josta löytyvät kaikki meikkaamiseen ja maskeeraamiseen tarvittavat tuotteet? Allergiaystävällinen ja hajustamaton Ben Nye löytyy jo monesta hoitolasta, kampaamosta ja koulusta ympäri Suomen. Meillä ei ole minimitilausrajoja, joten voit ottaa niin pienesti tai isosti kuin haluat. Jos haluat jälleenmyydä tuotteita asiakkaillesi, voit tilata vaikka yhden tuotteen kerrallaan niin sinun ei tarvitse pitää suurta varastoa :) Jos sarja ei ole sinulle entuudestaan tuttu, pidämme sinulle/teille mieluusti tuotekoulutuksen. Myös koulut, joilla on käytössä Ben Nye meikkisarja, ovat oikeutettuja ilmaisiin ja pidettyihin tuotekoulutuksiimme. Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää! 

pexels-photo-922708.jpeg

CeroPro hampaidenvalkaisu hoitolaan

Maahantuomme myös CeroPro tuotteita ja hampaidenvalkaisulamppuja, jotka sopivat mainiosti lisäpalveluksi kampaamoihin, hoitoloihin ja meikkistudioille. Hellävarainen ja kivuton valkaisu on helppo tehdä, ja koulutamme aina uudet valkaisijat tehtävään. Koulutetut CeroPro valkaisijat saavat diplomin koulutuksestaan ja ovat heti koulutuksen jälkeen valmiita toimimaan itsenäisesti omien asiakkaidensa parissa. Emme jätä ketään yksin, meiltä voit kysyä ja pyytää apua aina mikäli ongelmatilanteita tulee! Ole yhteydessä ja pyydä itsellesi kannattavuuslaskelma ja lisätietoja valkaisumenetelmästä :) 

28379123_1598102816892347_5984611649523708234_n.jpg

Koulutukset

Silloin kun ihminen ajattelee osaavansa kaiken, on hän tyhmimmillään. Kauneusalalla uusia trendejä, tuotteita ja tekniikoita tulee jatkuvasti ja jokainen meistä haluaa tarjota parasta asiakkailleen. Onko meikkaamisesta kulunut jo hetken aikaa ja tarvitset "päivitystä" taitoihin? Vai haluaisitko oppia tekemään mestarillisa maskeerauksia, säväyttäviä näytösmeikkejä tai käyttämään värejä uudella tavalla kuvauksissa? 

Studio Diiva järjestää koulutuksia aina kysynnän mukaan. Kokoamme alan parhaat opettajat ja innokkaimmat oppilaat saman katon alle inspiroitumaan ja oppimaan uutta. Jos sinulla on toiveita tietynlaiselle koulutukselle, laita viestiä! Ben Nye Finlandin Facebook sivulta löydät nopeiten tietoa tulevista koulutuksista ja tapahtumista ;)